День вчителя в Україні 2019: кращі привітання та оригінальні подарунки
Категорія
Україна
Дата публікації

День вчителя в Україні 2019: кращі привітання та оригінальні подарунки

День вчителя в Україні 2019: кращі привітання та оригінальні подарунки
Джерело:  online.ua

День вчителя в Україні за традицією відзначають у першу неділю жовтня. У 2019 році цей день випадає на 6 жовтня, але педагогів починають вітати вже з п'ятниці, 4 жовтня. Що подарувати на День вчителя? ONLINE.UA зробив добірку бюджетних та оригінальних подарунків, а також підібрав гарні привітання з Днем вчителя у віршах, прозі та листівках, які точно припадуть до душі вашим улюбленим педагогам.

День вчителя 2019 Україні та світі: коли святкують

Міжнародний День вчителя щорічно святкується в один і той же день - 5 жовтня, в 2019 році він випадає на суботу. Дата світового професійного свята працівників сфери освіти була затверджена в 1994 році завдяки всесвітній організації з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО. Саме 5 жовтня щороку багато країн світу святкують День учителя. Але Україна і деякі інші країни пострадянського простору як і раніше не встановили фіксовану дату, тому відзначають День вчителя в першу неділю жовтня.

День вчителя на офіційному рівні в Радянському Союзі почав відзначатися з 1980 року. Пізніше в незалежній Україні це свято також було вирішено закріпити в календарі офіційних. 11 вересня 1994 року президент України підписав указ, згідно з яким День вчителя в Україні святкують в першу неділю жовтня. Але оскільки це вихідний день, урочисті заходи з нагоди свята в навчальних закладах проходять в п'ятницю, напередодні свята.

Що подарувати на День учителя 2019: оригінальні ідеї

Подарунки на День вчителя, як правило, повинні бути пов'язані з професійною тематикою. При цьому вони мають бути максимально делікатними. Звичайно, педагог буде радий і стандартному набору - букету квітів та коробці цукерок. Але є можливість зробити так, щоб ваш подарунок ваш вчитель запам'ятав надовго. Повірте, якщо заздалегідб підійти до вирішення питання, що подарувати на День вчителя, то можна підібрати недорогий та бюджетний подарунок, який буде вельми незвичайним та оригінальним.

Солодкий подарунок

Ви вважаєте цукерки банальним подарунком для вчителя? Даремно! Адже сьогодні є дуже цікава альтернатива нудним магазинним коробкам із солодощами. Наприклад, можна замовити набір шоколаду з вдячними написами, а можна зробити оригінальний букет з цукерок. При цьому сет для настрою на День вчителя може бути зібраний не тільки з цукерок - для цього відмінно підійдуть печиво, пряники або маффіни з тематичним дизайном.

Прикольний подарунок

Старшокласники своєму улюбленому вчителеві можуть подарувати футболку або чашку з оригінальним написом, наприклад, "Самому класному вчителю" або "Вчителю року". Такий подарунок точно буде викликати посмішку та приємні емоції у вашого педагога. Варіантів прикольних написів для вчителя може бути багато - тут вже підбирайте залежно від спеціалізації викладача.

Подарунки від батьків

Давно минули ті часи, коли тільки вчителі інформатики користувалися в школі комп'ютерами. Сьогодні ж без сучасних технологій не обходиться жоден урок, навіть у першокласників. А тому корисний в роботі гаджет стане хорошим помічником для будь-якого педагога. Наприклад, на День вчителя прекрасним подарунком може стати електронна книга. З нею вашому улюбленому вчителеві більше не доведеться носити з собою додому для підготовки до уроків важкі томи довідників і методичок - весь матеріал в електронному вигляді легко завантажується в книгу, ваги якої вчителька навіть не відчує у своїй сумочці.

Корисні подарунки

Будь-який вчитель буде радий подарунку, який стане в нагоді йому в подальшій роботі. Так чому б не подарувати педагогу, наприклад, телескопічну указку або магнітну дошку. Зупиніться на оригінальних моделях з цікавими дизайнами - в такому варіанті ваш подарунок буде не тільки практичним і корисним, а й стане відмінним декором в класі.

Універсальний подарунок

Кожен педагог буде приємно здивований, якщо влаштувати для нього в прикрашеному класі справжнє свято в День вчителя. Зробити це зовсім нескладно - можна замовити букет з повітряних куль або виготовити гірлянди самостійно. На вчительський стіл поставити кошик з цукерками або фруктами, а на дошці написати тепле побажання улюбленому вчителеві. Якщо ж хочете доповнити подарунок, то презентуйте педагогу сертифікат з книгарні або гіпермаркету канцелярії. Ми впевнені, ваш вчитель там точно знайде для себе щось потрібне і корисне.

День вчителя 2019: теплі привітання в прозі

Цей добрий і радісний день - особливий, адже сьогодні ми згадуємо і вітаємо тих, хто протягом доброго десятка років практично щодня присутній у нашому житті. Це - вчителі. І нехай у нас іноді бувають розбіжності, нехай часом нам вистачає сміливості сперечатися з вами до хрипоти - вибачте нам нашу юність і гарячність. Знайте , що ми дійсно любимо і поважаємо вас! У цей день бажаємо вам добра і щастя, благополуччя і терпіння, міцного здоров'я і нервів! З нами часом непросто, але знайте, що все життя ми будемо пам'ятати тих з вас, хто зумів відкрити для нас чарівний світ науки!

***

Вітаємо з Днем вчителя! Від усієї душі дякуємо вам за цю почесну і шановну працю. Дякуємо за наші знання, наші майбутні успіхи і досягнення. Ваші слова назавжди збережуться в наших думках, а Ваша доброта — у наших серцях.

***

Вчитель — горде звання, яке за життя несуть тільки самі заслужені і гідні! Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними, якими можна пишатися. А в родині тільки щастя і затишок запанує. Здоров’я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

Профессия учителя сочетает в себе мудрость и молодость души, креативность и огромную энергию, доброту и строгость! Ваш труд невероятно сложно оценить, ему просто нет цены! Вы столько сил вкладываете в свое дело, что порой забираете свое ценное внимание у близких. Желаем провести этот праздник в кругу семьи. Любви вам, терпения, счастья и благополучия!

***
Поздравляем с Днем учителя! От всей души благодарим Вас за этот почетный и уважаемый труд. Спасибо за наши знания, за наши будущие успехи и достижения. Ваши слова навсегда сохранятся в наших мыслях, а Ваша доброта — в наших сердцах.

***

Всех, благодаря кому взмывают в небо самолеты, строятся города, свершаются открытия и входят в жизнь новые технологии, всех, кто терпеливо вел за руку и помогал делать первые шаги к знаниям, поздравляем с замечательным праздником — днем учителя. Спасибо вам за разумное, доброе, вечное. Все цветы мира — к вашим ногам. Счастья вам и благополучия, дорогие учителя!

День вчителя в Україні: кращі привітання у віршах

Ми хочемо вас привітати, у цей святковий осінній день
Тепла і сонечка побажати
І щоб радісно вам було кожен день!
Бажаємо здоров'я, добра, довголіття,
Хай вистачить щастя на ціле століття!
Хай скрізь буде лад - на роботі, в сім'ї,
І радість на серці, і хліб на столі.
Хай сміхом й веселістю повниться хата,
Родина хай буде здорова й багата!
І мрій, і бажань, і наснаги творити,
Щоб серцю хотілося жити й любити!
Хай учні шанують, повагу дарують,
Злагода й мир у житті хай панують!

***

Спасибі вам, вчителі,
Що йдем сміливо по Землі,
Що знаєм все про океани,
І чули навіть про лимани...
За Трою і за Карфаген,
За бензохлоропропілен,
За НЕ і НІ, за двічі два,
За ваші теплії слова.
За те, що дали школярам,
За це ми ДЯКУЄМО Вам!

***

Ми Вас з Днем вчителя вітаєм,
Легкої праці вам бажаєм.
Щоб гарний настрій був у вас
Навіть у дуже скрутний час.

Щоб все в житті було гладенько,
І йшло щоб все завжди рівненько.
Щоб всі вас учні поважали,
Приємні спогади лишали.

Спасибо вам, что выбрали профессию,
Которая несет учения свет!
И за нескучные уроки интересные,
За то, что знаете на все всегда ответ!

Мы любим вас, пускай порой шалим,
Простите нас, пожалуйста, за это!
Мы вас за все, за все благодарим,
И лучше нет учителя на свете!

Желаем вам учеников прилежных,
Зарплат высоких, творческих идей!
И на работе дней только успешных,
Чтобы гордились вы профессией своей!

***

Сегодня праздник у особенных людей.
Учителя, мы труд ваш очень ценим.
Желаем искренне добра, счастливых дней,
Пусть только радостными будут перемены.

Пусть будут будни интересны и легки,
А настроение — светлым и спокойным.
Успехами пусть радуют ученики,
Зарплата будет пусть труда достойна!

***

Обучаться может каждый,
Обучать — вот это дар!
Тут уметь ведь очень важно
Искру превратить в пожар.

С Днем учителя 2018 всемирным!
Этот день по праву ваш.
Вам здоровья, счастья, мира,
Поощрения за стаж.

Чаще слышать благодарность,
Быть с детишками в ладах.
Чтоб мечты у вас сбывались,
Чтоб задор не гас в глазах!

Листівки на День вчителя 2019

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в 2019 році Україна переходить на зимовий час в ніч на 27 жовтня. Годинники переводять о 4 ранку на годину назад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?