Деніел Крейг таки зіграє Джеймса Бонда
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Деніел Крейг таки зіграє Джеймса Бонда

Деніел Крейг таки зіграє Джеймса Бонда
Джерело:  independent.co.uk

Британський актор Деніел Крейг затверджений на роль Джеймса Бонда в новому фільмі. Картина стане для нього п'ятою за рахунком, в якій він втілить образ "агента 007".

Про це повідомляє The Independent з посиланням на джерела, передає ONLINE.UA.

Відомо, що на головну роль також претендував актор Том Хіддлстон, однак його визнали "занадто самовдоволеним і недостатньо брутальним".

Читайте також: Помер виконавець ролі Джеймса Бонда Роджер Мур

Джерела також повідомляють, що крім Крейга у фільм повернеться і Адель: пісня співачки Skyfall вже була саундтреком до фільму "007 Координати "Скайфол", і тепер зірка готує новий хіт для чергової частини фільму.

Як повідомлялося раніше, у травні 2016 року Деніел Крейг відмовився від контракту вартістю 68 млн фунтів стерлінгів (близько 100 млн дол.), за яким він повинен був зіграти головну роль у двох наступних фільмах про Джеймса Бонда. Крейг заявив, що вичерпав себе як Джеймс Бонд і більше не хоче працювати над цим проектом.

Однак, згодом, під час фестивалю New Yorker Festival актор натякнув, що не відмовився б знову зіграти Джеймса Бонда.

Кінофраншиза про Джеймса Бонда — серія екранізацій романів Яна Флемінга про вигаданого агента британської розвідки MI6. З 1962 року на студії EON Productions вийшло понад 24 стрічок, загальні касові збори перевищили 13 млн дол. У головній ролі крім Крейга знімалися Шон Коннері, Джордж Лезенбі, Роджер Мур, Тімоті Далтон і Пірс Броснан.

Деніел Крейг з'явився в образі агента 007 в стрічках "Казино Рояль", "Квант милосердя", "007 Координати "Скайфолл" і " 007 Спектр".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?