Депутат Новинський заразився коронавірусом - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Депутат Новинський заразився коронавірусом - перші подробиці

Депутат Новинський заразився коронавірусом - перші подробиці
Джерело:  online.ua

15 квітня у народного обранця від партії "Опозиційний блок" Вадима Новинського виявили новий коронавірус COVID-19. Такими даними нардеп поділився на своїй сторінці в Facebook та додав, що наразі почуває себе добре, адже у нього "немає жодних симптомів захворювання", передає ONLINE.UA.

"Відповідно до вимог МОЗ провести перевірку контактів людей, у яких виявлено COVID-19, сьогодні пройшов тестування. Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат. Мій стан У нормі, я не відчуваю ніяких симптомів захворювання, температура 36,8. Комп'ютерна томографія легень не визначила відхилень від норми", - зазначив у своєму дописі нардеп.

Окрім того, він додава, що до повторного тестування лікарі поки обережні у висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом. Політик стверджує, щоб уникнути різного роду пересудів і спекуляцій він вирішив заявити про це сам.

"Незалежно від остаточного підтвердження діагнозу маю намір дотримуватися всіх рекомендацій лікарів і режим ізоляції. Все, з ким я контактував останнім часом, також пройдуть ретельне тестування. Бажаю вам міцного здоров'я! Вірю, що Господь не залишить нас в цей складний кризовий час, і що скоро спільними зусиллями ми пройдемо це випробування", - додав політик.

Що важливо розуміти, Вадим Новинський відомий як один з головних покровителів УПЦ МП. Його також називають головним спонсором цієї церкви. Як відомо, саме Києво-Печерська Лавра стала осередком коронавірусу в Києві. Там заразилися понад 90 осіб, в тому числі її намісник митрополит Павло. Зазначимо, що Новинський відвідує Києво-Печерську Лавра регулярно, проте сам політик поки не підтвердив, що підхопив вірус саме там.

Як повідомляв ONLINE.UA,  новий коронавірус діагностували у намісника Свято-Троїцького Іонинського монастиря Києва  — Іони Черепанова. Детальніше про стан священника — в окремому відповідному матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?