Депутат зізнався, кому з колег по Раді йому хочеться дати по морді: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутат зізнався, кому з колег по Раді йому хочеться дати по морді: опубліковано відео

Депутат зізнався, кому з колег по Раді йому хочеться дати по морді: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко зізнався в негативному ставленні до деяких з депутатів Верховної Ради.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Луценко, який прийшов в Раду після Майдану, розповів про те, що відрізняє "нові обличчя" в парламенті від тих, хто сидить там роками.
"Там хлопці типу Довгого, Березенка (народні депутати від "Волі народу" і БПП відповідно Олесь Довгий та Сергій Березенко. Свого часу входили в команду Леоніда Черновецького, коли той був мером Києва, - ONLINE.UA), але вони, зрозуміло, в "Гелендвагенах", корупційних грошах, вони там розчинилися і ніколи не вийдуть", - зазначив він.
Читайте також: У скандального нардепа йдуть обшуки: в ГПУ зробили важливе зауваження
Нардеп визнав, що взагалі не спілкується з ними.
"Хочеться підійти і дати в морду. Одного разу прийшов на нараду... Там від фракції є різні люди, Довгий не від фракції був, але його послали виступати. І я дуже голосно сказав, що Пашинський (нардеп від "Народного фронту" Сергій Пашинський , - ONLINE.UA) заборонив розстрілювати після Майдану, і тепер ми повинні це слухати. У нас покоління більш демократичне, схоже на американське. Якщо Довгі, Березенки крутилися в своєму соціумі і будуть крутитися в подальшому, то нове - дивне на вигляд, тому ми не спілкуємося", - додав Луценко.
Розповідь депутата дивіться на 4-й хвилині відео:


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Коли ця Рада починала працювати, регіонали боялися увійти до зали - нардеп ІгорЛуценко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?