Депутата партії Зеленського жорстко побили - розкриті резонансні подробиці бійки
Категорія
Події
Дата публікації

Депутата партії Зеленського жорстко побили - розкриті резонансні подробиці бійки

Депутата партії Зеленського жорстко побили - розкриті резонансні подробиці бійки
Джерело:  Hromadske

Біля села Зарічани, яке знаходиться під Житомиром, побили нардепа від президентской партії "Слуга народу" Юрія Заславского. Бійка сталася на заправці, коли до нардепу після словесної перепалки підійшов невідомий чоловік і кілька разів його вдарив. Заславський подав заяву в поліцію. Подробиці резонансної бійки повідомила заступниця глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, передає ONLINE.UA з посиланням на hromadske.

"Так, дійсно стався такий інцидент. Відбулася словесна перепалка в черзі на заправці. І на вулиці до Юрія підійшов чоловік і завдав кілька ударів. Схоже на побутовий конфлікт", - зазначила Кравчук.

Місцеві житомирські ЗМІ повідомили, що у автозаправки біля села Зарічани відбулася бійка між двома чоловіками. Один з її учасників знепритомнів і впав на землю. Відзначається, що народний депутат Заславський отримав подряпини обличчя.

У поліції повідомили, що відкрили кримінальне провадження за фактом побиття народного обранця. На даний момент з'ясовуються обставини інциденту.

Нагадаємо, 38-річний Юрій Заславський проживає в Хмельницькому. До перемоги на парламентських виборах партії "Слуга народу" він займався підприємницькою діяльністю. В даний час Заславський є членом Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому в Києві сталася резонансна події - в офісі, розташованому на вулиці Велика Васильківська, знайшли застреленим народного депутата Валерія Давиденко. Вбитого з пораненням голови виявила прибиральниця, поруч з його тілом був знайдений пістолет. Поліція відкрила кримінальну проіздводство по ст. 115 - умисне вбивство. Не виключається версія самогубства, яку спростовують в парламентській групі "Довіра", в яку входив народний депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?