Депутати Бундестагу вимагають збільшити поставки зброї Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Депутати Бундестагу вимагають збільшити поставки зброї Україні

Депутати Бундестагу вимагають збільшити поставки зброї Україні
Джерело:  online.ua

Представники коаліційних політичних сил Бундестагу вимагають збільшити постачання зброї Збройним силам України, навіть якщо це може тимчасово послабити Бундесвер. З такою заявою виступили члени Бундестагу Крістіан Клінк (СДПН), Сара Нанні (Зелені) та Александр Мюллер (СвДП).

Джерело:  Spiegel

У Бундестазі хочуть збільшити поставки зброї Україні

Ми вважаємо своїм обов'язком підтримати боротьбу Києва за виживання, бо Україна також захищає наші інтереси та цінності. Агресивна війна Росії є поворотним моментом, і вона також вимагає відкриття нових шляхів для захисту нашої мети світового порядку, заснованого на правилах, в якому керує сила закону, а не закон найсильнішого, - наголосили німецькі політики у своїй статті.

Варто звернути увагу на те, що ці депутати безпосередньо займаються сферою безпеки у Німеччині.

Метою є довгостроковий план продовження постачання систем озброєння (включаючи навчання, боєприпаси та технічну підтримку) в Україну, а не просто багаторазове реагування на поточні виклики, - підкреслюють депутати.

Німечча хоче залучити до цього процесу своїх партнерів

За словами представників Бундстагу, цього можна досягти, якщо узгодити план з країнами-партнерами та військовою промисловістю. Офіційний Берлін розраховує на те, що нова техніка для ЗСУ надійде максимально швидко.

Автори статті також звернули увагу на те, що мізерний обсяг постачання німецької зброї в Україну продовжують виправдовувати браком техніки у ФРН.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?