Депутатка від Слуги народу пройшла детектор брехні - уже відомий результат
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутатка від Слуги народу пройшла детектор брехні - уже відомий результат

Депутатка від Слуги народу пройшла детектор брехні - уже відомий результат
Джерело:  online.ua

Очільниця науково-методичної ради Всеукраїнської асоціації поліграфологів Жаннетта Половнікова повідомила, що згідно з результатами детектора брехні, нардеп Ольга Василевська-Смаглюк не брала хабарів за голосування, передає ONLINE.UA.

"Зараз я зі щирим серцем можу сказати, що досліджувана особа нічого від нас не приховує, грошей вона не брала жодного разу, ніяких, за вирішення питань. Єдине, що вона трошки приховує інформацію про те, що подібні – це зафіксовано – пропозиції були. Можливо, не безпосередньо до неї, бо там реакція має більш такий асоціативний характер, але нашій досліджуваній особі відомо про те, що були відповідні пропозиції", - каже експерт.

Окрім того, Половнікова наголосила, що народна обраниця також приховує свої підозри про те, хто міг спокуситися на хабарі.Також поліграфолог пояснила, що наразі робить висновки з іще сирої інформації, а детальні результати тесту у письмовому вигляді будуть готові лише у п’ятницю, або у другій половині дня, оскільки потребують "ретельного перегляду та певного часу".

Варто зазначити, що дослідження Василевської-Смаглюк тривало трохи менше години.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Дубінський та Арахамія посперечалися у Facebook. Очільник "Слуги народу" дорікнув колезі, що той ніби підіймає хайп для покриття когось іншого, але сумнівів у його особистій прозорості немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?