Скандал у Раді: Дубінський та Арахамія пройдуть допит з поліграфом у прямому ефірі
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал у Раді: Дубінський та Арахамія пройдуть допит з поліграфом у прямому ефірі

Скандал у Раді: Дубінський та Арахамія пройдуть допит з поліграфом у прямому ефірі
Джерело:  online.ua

Народний депутат Олександр Дубінський та очільник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія пройдуть перевірку поліграфом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

Відповідний пост на своїй сторінці оприлюднив Дубінський. За його словами, процес надання свідчень щодо скандалу з підкупом нардепів фінансового комітету пройде у прямому ефірі.

"Повідомляю, - зі мною детектор проходитиме очільник фракції "СН" Арахамія. Пряма трансляція о 20:00", - проінформував депутат.

Йдеться про вечір середи, 23 жовтня.

Один з попередніх постів Дубінського прокоментував особисто фракційний лідер. Публікація вимагала від Арахамії публічних вибачень після звинувачень у корупції. Той, у свою чергу, відмовився та заявив, що має непрямі докази, тож вибачатися неправильно.

Також Арахамія відзначив, що не мав претензій до Дубінського, але той все одно активно привертає до себе увагу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про наміри керівництва "Слуги народу" отримати пояснення від народних депутатів з фінансового комітету безпосередньо перед поліграфом. Їх підозрюють в отриманні 30 тисяч доларів кожного за голоси "проти" одного з проєктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?