"Слуга народу" перевірить нардепів "групи Дубінського" перед поліграфом
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" перевірить нардепів "групи Дубінського" перед поліграфом

"Слуга народу" перевірить нардепів "групи Дубінського" перед поліграфом

Керівництво парламентської фракції "Слуга народу" запланувало зустріч з представниками фінансового комітету напередодні можливої перевірки нардепів на поліграфі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами заступника голови осередку Євгенія Кравчука, будуть заслухані пояснення посадовців щодо скандалу.

"Першочергово буде проведена зустріч з депутатами-членами комітету від "Слуги народу", щоб кожен міг представити свою позицію. Остаточне рішення щодо використання поліграфу буде прийняте після закінчення консультацій з психологами-криміналістами щодо можливості коректного використання такого обладнання у цій ситуації", - стверджує він.

Нагадаємо, неофіційні дані вказують на підозру керівництва фракції у підкупі групи нардепів для голосування по певним законопроєктам у Верховній Раді. Йдеться про "бонуси" у 30 тисяч доларів США за голос "проти" однієї з ініціатив.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник "Слуги народу" Давид Арахамія отримав особистий дзвінок від президента Володимира Зеленського. Нардеп Олександр Дубінський, який очолює "групу" з колег по фінансовому комітету, розкритикував таку підозру. Він стверджує, що вони усі легко пройдуть перевірку на поліграфі через власну невинність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?