Зеленський вимагає детектор брехні для "слуг народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський вимагає детектор брехні для "слуг народу"

Зеленський вимагає детектор брехні для "слуг народу"
Джерело:  online.ua

Керівництво ОПУ та керівництво партії "Слуга народу" вимагають, щоб депутати СН, які є членами фінансового комітету та автори кількох законопроектів пройшли детектор брехні. Вказано, що керівник фракції Давид Арахамія повідомив, що з такою вимогою до нього дзвонив сам Зеленський, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що самі ж депутати з комітету сприймають такі вимоги в штики.

 "Яка інтрига!! Офіс Президента висунув підозру 11 народним депутатам від партії Слуга народу. Їх звинувачують в отриманні 30 тисяч доларів (кожному) за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради... Офіс вимагає від депутатів-слуг пройти детектор брехні (поліграф)", - написав ексвіцепрем’єр Павло Розенко.

Інформацію про вимогу президента підтвердив нардеп, заступник голови фінансового комітету Ради Олександр Дубінський. Він каже, що ця вимога надійшла після звернення кількох нардепів, яким не сподобалось голосування членів комітету, "де було прийняте рішення про знищення монополії на оціночну діяльність і т.зв. "площадок Яценко" + демонополізацію ринку держзакупівель через систему Prozorro, а також зниження цін на участь у торгах + забезпечення прозорої роботи СЕТАМ/АРМА".

Дубінський додав, що готовий пройти детектор брехні щодо того, чи отримував він гроші за голосування. Він також запевнив, що пройдуть поліграф і його колеги по комітету.

Нагадаємо, що раніше Юлія Мендель  відмовилась давати свідчення  в ГПУ, зазначивши, що сам допит є політизованим і може бути використаний проти неї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?