Держдеп США неочікувано поскаржився на атаку "порохоботів"
Категорія
Політика
Дата публікації

Держдеп США неочікувано поскаржився на атаку "порохоботів"

Держдеп США неочікувано поскаржився на атаку "порохоботів"
Джерело:  online.ua

Заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент детально розказав про "кампанію брехні" проти посла Марі Йованович з боку особистого адвоката американського президента Руді Джуліані і колишнього генпрокурора Юрія Луценка, до якої долучилися так звані "порохоботи".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на стенограму Кента.

"Ці двоє знайшли один одного корисними. Виходячи з того, що я знаю, Юрій Луценко як генеральний прокурор присягнувся помститися і надав інформацію Руді Джуліані в надії, що він поширить її і це призведе до її (Марі Йованович) відкликання", - сказав Кент.

 За його словами, Луценко навіть зустрічався наодинці з Джуліані в Нью-Йорку, і його метою було "облити брудом" Йованович і самого Кента. Він зазначив, що  "кампанію брехні" проти Йованович в основному вели Луценко і Джуліані, однак долучилися і так звані "порохоботи".

Політик описав "порохоботів" як інтернет-тролів, особливо активних у Facebook, які діяли на підтримку тодішнього президента Порошенка і проти людей, які сприймалися як противники Порошенка.

"Раніше я згадував про так званих "порохоботів", тролів у соціальних мережах, які активно підтримували Порошенка. І за 10 днів до виборів, замість того, щоб атакувати Росію або його політичних опонентів, як вони зазвичай робили, вони нападали на посла Йованович і мене особисто", - розповів Кент.

Як повідомляв ONLINE.UA, Курт Волкер під час свідчень у Конгресі  розповів про його контакти з адвокатом президента США  Рудольфом Джуліані. Він стверджує, що намагався переконати особистого юриста Дональда Трампа у брехливості відомостей про корумпованість Байденів та відповідний зв’язок з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?