Під уламками зруйнованого ракетою РФ дому у Києві знайшли загиблого
Категорія
Україна
Дата публікації

Під уламками зруйнованого ракетою РФ дому у Києві знайшли загиблого

Під уламками зруйнованого ракетою РФ дому у Києві знайшли загиблого
Джерело:  online.ua

У Києві внаслідок ворожого обстрілу частково зруйновано житловий будинок. Рятувальники ліквідували пожежу. Постраждало 10 осіб. За інформацією мера столиці Віталія Кличка, під завалами зруйнованого будинку вранці 29 квітня знайшли тіло загиблої людини. 

Джерело: ДСНС

10 осіб постраждало внаслідок удару по Києву

28 квітня о 20:13 до ДСНС у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в Шевченківському районі столиці. Внаслідок ворожого обстрілу, сталося загоряння у 25-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 1 та 2 поверхів.

О 21:25 пожежу ліквідовано на загальній площі 100 кв. м. На місці проводяться пошуково-рятувальні роботи.

За попередніми даними, врятовано 5 осіб, постраждали – 10. Інформація уточнюється.

Щойно рятувальники, які продовжують обстеження та розбір завалів житлового будинку у Шевченківському районі, куди вчора влучила ракета, виявили тіло загиблого, - повідомив Кличко.

У Шевченківському районі Києва, що в центрі міста, після 20 години ворожі ракети влучили в об'єкт і житловий будинок поруч, досі було відомо про трьох постраждалих.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?