Начальник генштабу РФ Герасимов прибув до Ізюма особисто командувати наступом — ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

Начальник генштабу РФ Герасимов прибув до Ізюма особисто командувати наступом — ЗМІ

Начальник генштабу РФ Герасимов прибув до Ізюма особисто командувати наступом — ЗМІ
Джерело:  online.ua

Українські військові журналісти зі своїх джерел дізналися, що до Ізюма приїхав начальник генерального штабу збройних сил РФ, генерал Валерій Герасимов, щоби здійснювати командування військами на Донбасі.

Джерело: Defense Express

В Ізюм прибув начальник генштабу РФ

Із власних джерел Defense Express стало відомо, що начальник Генерального штабу ЗС РФ Валєрій Гєрасімов буде особисто керувати наступом російських військ на Ізюмському напрямку. Цей персонаж начебто уже прибув на пункт управління ЗС РФ, що розташований в районі міста Ізюм, - повідомили у виданні.

У виданні зазначають, що Гєрасімов прибув командувати операцією не стратегічного, а оперативно-тактичного рівня, значить у Кремля провалився задум по створенню єдиної вертикалі командування силами, що ведуть війну проти України.

Також це означає, що російське керівництво всерйоз зосереджене на здобутті якихось тактичних перемог на Донбасі.

За словами журналістів, приїзд Герасимова в польові пункти управління свідчить, що призначення очільника Південного військового округу генерала Олександра Дворнікова єдиним командувачем військ РФ в Україні не покращило стан справ із управлінням та координацією окупаційних підрозділів на полі бою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?