Десятки військових зі Пскова відмовилися їхати на війну в Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Десятки військових зі Пскова відмовилися їхати на війну в Україну

Десятки військових зі Пскова відмовилися їхати на війну в Україну
Джерело:  online.ua

Білоруським журналістам вдалося дізнатися, що нещодавно до республіки привезли псковських десантників та наказали їм рухатись у бік України для участі в бойових діях та спробі окупації. Проте російські солдати відмовилися виконувати цей план командування - після цього їх повернули на місце дислокації у Псков.

Джерело: білоруське видання  Наша Ніва, автор місцевого Телеграм-каналу  "Псковська губернія"

Солдати РФ зі Пскова відмовилися їхати воювати в Україну

Згідно з останніми даними, близько 60 військовослужбовців зі Пскова відмовилися воювати на території України. Спочатку їх привезли на територію Білорусі, однак зразу ж після їх демаршу повернули до місця дислокації у Псков.

Варто звернути увагу на те, що точна дата події поки з'ясовується, цілком ймовірно, йдеться про другу половину березня.

Зазначимо, що у повідомленні "Псковської губернії" не зазначена кількість військових, які відмовилися воювати.

Щодо кількісті військовослужбовців стверджувати не можу, але після новини "ПГ" мені вдалося "вийти" на водія, який ще минулого тижня вивозив з Білорусі частину цих хлопців до Пскова. Знаю особисто, тому інформація перевірена. Повторюся – я вважаю, що військовослужбовці повинні захищати свою батьківщину насамперед від нападу, а не брати участь у імперському ресентименті вузької групи осіб (а можливо навіть однієї людини) за межами власної країни, - йдеться в повідомленні.

Фото - скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?