У Байдена заявили про провал усіх цілей Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Байдена заявили про провал усіх цілей Путіна в Україні

У Байдена заявили про провал усіх цілей Путіна в Україні
Джерело:  online.ua

Очільник Держдепу США Ентоні Блінкен звертає увагу на те, що російський диктатор Володимир Путін провалив всі три цілі, заради яких починав війну проти України, однак це не означає, що Штати більше не будуть вводити санкції проти РФ.

Джерело: NBC

Блінкен підтвердив провал усіх цілей Путіна в Україні

Американський дипломат переконаний, що початкові плани Путіна щодо захоплення всієї України зазнали нищівної поразки, однак, як відомо, армія РФ наразі перегруповується і все ще може завдавати руйнувань у таких місцях, як Київ, за допомогою авіації та ракет.

Як стверджує Блінкен, команда Джо Байдена надала Україні понад 2,3 мільярда доларів у вигляді допомоги у сфері безпеки, лише за останній місяць 1,6 мільярда доларів – це допомогло нашій країні дати гідну відсіч ворогу.

Росія мала три цілі: підпорядкувати Україну своїй волі, позбавити її суверенітету та незалежності; встановити російську владу; розділити Захід, розділити альянс. І за всіма трьома напрямками провал. Україна наразі більш згуртована. Суверенна, незалежна Україна існуватиме набагато довше, ніж Володимир Путін на сцені. Потужність Росії насправді сильно зменшилася. Армія сильно відстала. Його економіка хитається. І, звичайно ж, НАТО і Захід більш згуртовані, ніж будь-коли останнім часом. Тож лише на цій підставі ми вже спостерігаємо серйозну невдачу для Росії, - наголосив Ентоні Блінкен.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?