Девід Бекхем передав свою Instagram-сторінку лікарці з Харкова
Категорія
Світ
Дата публікації

Девід Бекхем передав свою Instagram-сторінку лікарці з Харкова

Девід Бекхем передав свою Instagram-сторінку лікарці з Харкова
Джерело:  online.ua

20 березня відомий британський футболіст Девід Бекхем передав свою сторінку в соцмережі Instagram із 71,4 млн підписниками завідувачу перинатального центру у Харкові Ірині.

Джерело: Sky News

Бекхем показав як працює пологовий у Харкові

Ірина, яка є керівником обласного перинатального центру та дитячим анестезіологом, у неділю опублікувала зображення центру в Instagram-сторі колишнього футболіста Манчестер Юнайтед, Реала та Англії.

Вона показала, як лікують новонароджених дітей, поділилася зображеннями підвалу, куди переміщали пацієнтів під час початку війни, і показала машини, подаровані ЮНІСЕФ, послом якої є Бекхем.

Ірина розповіла, що в перший день війни вагітних жінок і матерів «евакуювали в підвал».

Це були жахливі три години, які ми провели разом. На жаль, немовлят, які перебувають у реанімації, ми не можемо забрати в підвал, тому що вони покладаються на рятувальну техніку. Перші дні були найважчими. Треба було навчитися працювати з бомбардуваннями та ударами, - каже лікарка.

Лікарка розповіла, що вона перебуває у закладі цілий день і, крім виконання обов’язків завідувача центру, працює дитячим анестезіологом, займається матеріально-технічним забезпеченням та надає емоційну підтримку пацієнтам.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?