Девід Бекхем заспівав із сином одну з легендарних пісень усіх часів — вийшло смішно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Девід Бекхем заспівав із сином одну з легендарних пісень усіх часів — вийшло смішно

Девід Бекхем заспівав із сином одну з легендарних пісень усіх часів — вийшло смішно
Джерело:  online.ua

15-річний син Девіда Бекхема давно довів шанувальникам зіркової пари, що володіє особливим талантом. Хлопець чудово співає і його вокальні дані регулярно демонструє в мережі Вікторія Бекхем, яка пишається успіхами сина. Але Девід мріє про те, щоб його молодший син грав у футбол - він запевняє, що хлопець грає дуже талановито і може досягти великих успіхів у спортивній кар'єрі. Мабуть тому і вирішив "підспівувати" синові, який виконував легендарну пісню Сема Кука You Send Me. Правда, співати у Бекхема-старшого вийшло набагато гірше, ніж грати в футбол. Як Девід заспівав з Крузом, показала на відео в Instagram Вікторія. Шанувальники зіркової сім'ї масово посміялися на вокальними даними футболіста, передає ONLINE.UA.

"Співає як ангел, а потім приєднується до поцілунків тато", - підписала відео з дуетом Круза і Девіда Вікторія Бекхем.

У ролику можна помітити, як Круз намагається внести сенс в кожну заспівану ним ноту. Шанувальники сім'ї в захваті, що він у своєму підлітковому віці знає такі класичні пісні як You Send Me, яка, до речі, була дебютною у Сема Кука.

"Який блискучий голос Девіда!; Ех, тато ... тато))); Девід кращий !; Ох вже ці сімейні флюїди; Він співав в душі! Історія Девіда!; Ви чули тієї ангельські тони, які приніс Бекс в кінці;) ", - сміються користувачі мережі над співом Девіда Бекхема.

Нагадаємо, Девід і Вікторія Бекхем виховують трьох синів Брукліна, Ромео і Круза. У 2011 році у них народилася дочка, яку назвали Харпер Севен. Всі вони мають різні талантами. Зоряний батько сімейства володіє титулом самого високооплачуваного футболіста світу, Вікторія займається дизайном. Їх старший син займається фотографією, Ромео захоплюється модою, а молодша Херпер - малюванням.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дуейн Джонсон розвеселив мережу забавним конфузом. Він зізнався, що через свої габарити ледь не зірвав круту сцену на зйомках нового фільму Netflix під назвою Червоне повідомлення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?