Погоня крутого хлопця за кермом Porsche провалилася. Дуейн Джонсон розвеселив мережу кумедним конфузом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Погоня крутого хлопця за кермом Porsche провалилася. Дуейн Джонсон розвеселив мережу кумедним конфузом

Погоня крутого хлопця за кермом Porsche провалилася. Дуейн Джонсон розвеселив мережу кумедним конфузом
Джерело:  online.ua

Найбільш високооплачуваний актор планети Дуейн "Скеля" Джонсон потрапив в забавну історію на зйомках нового фільму Netflix під назвою Червоне повідомлення. Він повинен був зіграти агента Інтерполу, який в одній зі сцен мав застрибнути в білий спорткар Porsche і під виглядом крутого хлопця влаштувати погоню. Але ця сцена провалилася, так як Джонсон через свої габарити просто не вліз в автомобіль, який, до речі, команда кілька місяців шукала, заплатила за машину величезні гроші і насилу доставила на місце зйомок. Про цей конфуз Дуейн вирішив розповісти своїм шанувальникам в мережі, щоб повеселити людей. І це йому вдалося на славу - пост Джонсона зібрав майже 3 млн лайків, а передплатники актора зізналися, що хотіли б подивитися на те, як "Скала" намагався протиснутися в тісний спорткар, передає ONLINE.UA.

"Я був як велика коричнева зефірка, яка намагається влізти в проріз для монет", - розповів Джонсон, коментуючи фото зі зйомок, на якому показано, як він намагався поміститися в білий Porsche.

Описуючи цю незручну сцену, Дуейн зізнався, що у режисера фільму Роусона Маршалла Тербера навіть увірвався терпець через те, що сцена провалюється.

"Ти що, не влізаєш? Ти знущаєшся? Господи!", - нервово відреагував на ситуацію Тербер.

Джонсон зізнався, що знімальна команда довго голосно сміялася через те, що сцена з видовищною гонитвою провалилася через "непередбачені" обставини. Але він запевнив, що, завдяки креативу, сцену все ж вдалося зняти, але вже без білого Porsche.

"Приблизно через 15 секунд незручного мовчання Роусон, я і вся команда просто почали іржати. До біса. Ласкаво просимо в 2020 рік. Врешті-решт, ми показали свою гнучкість і здатність швидко міркувати, і знайшли "креативні" способи, щоб все-таки зняти сцену ", - підсумував Дуейн.

Як відомо, Дуейн Джонсон вже другий рік утримує статус найбільш високооплачуваного актора планети за версією американського журналу Forbes. Згідно з останнім рейтингом, за минулий рік американець заробив 87,5 млн, з них третю частину він отримав за роль агента Інтерполу в фільмі Червоне повідомлення, на зйомках сцени в якому і стався вищеописаний конфуз. Картина вийде на стрімінговом відеосервісі Netflix в листопаді 2020 року.

Вперше він з'явився в кіно в 2001 році. Перший фільм, в якому знявся Дуейн "Скеля" Джонсон, називався Мумія. Фільмографія актора налічує кілька десятків картин, серед яких фантастичний бойовик з багатомільйонними касовими зборами Ремпейдж, пригодницький фільм Джуманджі: Поклик джунглів, екшени Форсаж 8 і Форсаж: Хоббс і Шоу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Райан Рейнольдс дав слушну пораду, як батькам робити уроки з дітьми і не зійти з розуму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?