"Деякі люди не мали народитися": Путін і Трамп потрапили у рекламу презервативів
Категорія
Політика
Дата публікації

"Деякі люди не мали народитися": Путін і Трамп потрапили у рекламу презервативів

"Деякі люди не мали народитися": Путін і Трамп потрапили у рекламу презервативів
Джерело:  online.ua

Бразильські рекламники зі студії Platinum Studio вразили світ рекламою презервативів, "героями" якої стали президенти Володимир Путін та Дональд Трамп. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку фірми.

Студія обрала за слоган фразу "Деякі люди нізащо не мали б народитися". Головна особливість реклами - державні лідери знаходяться всередині презервативів та нібито не можуть з них вибратися.

Загалом серія плакатів складається з трьох політиків. Другий, як згадано - Дональд Трамп. Третій - очільник Північної Кореї Кім Чен Ин.

Усі троє світових лідерів неодноразово ставали "жертвами" різноманітних карикатур чи провокативних зображень, рекламних проєктів тощо.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у незвичній формі підбив підсумки 2019 року журнал The Week. Він зібрав на своїй обкладинці усіх президентів, прем'єр-міністрів та інших осіб, які прославилися саме протягом останніх місяців.

Передній план вони, на жаль чи на щастя, віддали президенту України Володимиру Зеленському, який бореться з Дональдом Трампом за снаряд від американського протитанкового комплексу Javelin.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?