Путін на оленях та битва Трампа із Зеленським: The Week присвятив номер героям 2019 року
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін на оленях та битва Трампа із Зеленським: The Week присвятив номер героям 2019 року

Путін на оленях та битва Трампа із Зеленським: The Week присвятив номер героям 2019 року
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський, господар Кремля Володимир Путін і глава США Дональд Трамп стали героями гострої карикатури відомого американського журналу The Week. Обкладинку підсумкового номера видання присвятили "обличчям 2019 року", яких зобразили у влучному зображенні. Номер вийде в продаж 27 грудня, повідомляє ONLINE.UA.

Карикатура з обличчями 2019 року вийшла вельми барвистою і красномовною. Поки більшість світових політиків, зображених на малюнку, грають в сніжки на московській Красній площі, Путін в ролі Санти хвацько летить в кареті з оленями в Кремль з мішком подарунків, роблячи вітальний знак світовій спільноті. При цьому Трамп і Зеленський люто виривають один у одного ракету, яку їм в якості сюрпризу скинув Путін.

Сутичку Зеленського і Трампа автори карикатури зобразили як битву року, яка виникла після скандальної розмови українського лідера з господарем Білого дому, через яку Трампу загрожує імпічмент. На карикатурі "обличчя 2019 року" автори також зобразили еко-активістку зі Швеції Грету Тутенберг, главу КНР Сі Цзіньпіна, прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, генпрокурора США Вільяма Барра, адвоката Трампа Рудольфа Джуліані.

Відзначимо, що обкладинка The Week стала не першою, на якій з'явився український глава Володимир Зеленський. Раніше свою обкладинку лідеру України присвятило впливове американське видання Time. До слова, Зеленський став першим із президентів України, хто потрапив на обкладинку Time.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джим Керрі в міткій карикатурі показав, як Трамп шантажував Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?