Джим Керрі показав, як Трамп шантажував Зеленського
Категорія
Культура
Дата публікації

Джим Керрі показав, як Трамп шантажував Зеленського

Джим Керрі показав, як Трамп шантажував Зеленського
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор Джим Керрі зобразив президентів США та України у своїй карикатурі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-акаунт коміка.

Дональд Трамп і Володимир Зеленський зображені нібито у мить скандальної телефонної розмови у липні 2019 року. Американський лідер звертається до українського немов би "хрещений батько".

"Одного разу - цей день може ніколи та не наступити - я попрошу тебе про послугу. Але доти прийми від мене цей дар у вигляді військової допомоги в день весілля моєї дочки", - говорить Трамп.

Сам Керрі підписав свій твіт: "Батько-шахрай зробив Зеленському "пропозицію, від якої неможливо відмовитися".

Нагадаємо, опоненти чинного президента США звинуватили його у спробі тиску на Україну шляхом блокування давно узгодженої військової допомоги. За це Київ повинен був поновити розслідування, у якому фігурує Гантер Байден - син відомого політика0-демократа, що поцілив на президентське крісло у 2020 році.

Слід відзначити, Джим Керрі з певною регулярністю публікую у соцмережах карикатури на чинного американського лідера.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп нещодавно публічно визнав свій страх перед імпічментом. Він стверджує, що не хоче стати першим президентом своєї країни, який зазнав примусового відсторонення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?