Реальний імпічмент: Трамп нарешті зважився на відверте зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Реальний імпічмент: Трамп нарешті зважився на відверте зізнання

Реальний імпічмент: Трамп нарешті зважився на відверте зізнання
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп вперше зізнався, що реально боїться імпічменту. Він вважає, що ця історія стане темною плямою в його біографії, яке негативно позначиться на спадщині президента. Таке відверте визнання Трамп зробив республіканцям в Палаті представників, передає ONLINE.UA з посиланням на Axios.

Трамп вважає, що запущена в відношенні нього процедура імпічменту зіграє йому тільки на руку і допоможе переобратися на нових президентських виборах в США. Але він не хотів би, щоб демократи довели розпочате до кінця, так як турбується про свою спадщину. Глава Білого дому не хоче, щоб про нього згадували в історії країни як про президента, якого зняли з посади.

"(Імпічмент) погано позначиться на біографії ... Ви б точно не захотіли, щоб це було у вашій біографії", - наводить джерело слова Трампа.

Слід зазначити, що раніше спікерка Палати представників США, конгресвумен від демократів, яка стала ініціаторкою запуску процедури імпічменту, Ненсі Пелосі, заявляла, що Трамп реально боїться імпічменту, хоча і не розуміє в чому порушив американське законодавство. Через це, за її словами, глава Білого дому намагається відвести увагу від своїх порушень закону, незважаючи на те, що так і не зрозумів що "підривав нашу національну безпеку, нашу Конституцію своїми діями і підривав цілісність наших виборів".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український глава Володимир Зеленський поставив крапку в скандалі, який виник на тлі його липневої телефонної розмови з президентом США. Він запевнив, що Трамп під час бесіди не чинив тиск на нього і не висував ніяких умов з питання розслідування корупційної справи, в якій фігурує син Джозефа Байдена. У свою чергу, Трамп вже намагається перекласти з себе відповідальність за дзвінок Зеленському. Він заявив, що не збирався дзвонити українському колезі і зробив це на прохання міністра енергетики США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?