ДФС нагадала про нові штрафи за євробляхи
Категорія
Політика
Дата публікації

ДФС нагадала про нові штрафи за євробляхи

ДФС нагадала про нові штрафи за євробляхи
Джерело:  online.ua

Державна фіскальна служба нагадує про запровадження нових штрафів за порушення під час ввезення автомобілів в Україну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу установи.

За офіційною інформацією, перевищення строків доставлення особистого та комерційного транспорту від 20 до 30 діб приведе до штрафу у розмірі 85 тисяч гривень.

У разі перевищення строку понад 30 діб санкція досягне 170 тисяч гривень. Аналогічне покарання загрожує володарям авто після втрати або ж розкомплектування. Також транспорт може бути конфісковано правоохоронцями.

Аналогічна система штрафів буде діяти стосовно тимчасового ввезення автомобілів до України. Штрафи у 85 тисяч гривень у разі короткої прострочки (20-30 діб) та 170 тисяч у разі довгої (понад 30 діб), або ж компенсація.

Відомо, що передача особистого транспорту іншій особі, або ж використання його задля комерції, є порушенням. Винуватцю потрібно буди сплатити штраф 34 тисячі гривень у разі виявлення.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський внесе у Верховну Раду законопроект, що введе відстрочку для штрафів за відсутність розмитнення автомобілів з європейськими номерами. Пригальмування можливе до кінця поточного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?