Зеленський зробить подарунок українським водіям
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зробить подарунок українським водіям

Зеленський зробить подарунок українським водіям

Український президент Володимир Зеленський планує внести до Верховної Ради законопроект, що має за мету відтермінувати введення штрафів за так звані "євробляхи". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Liga.net.

За словами очільника Головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія, це рішення - останнє задля подовження періоду розмитнення. Пригальмування можливе лише до кінця року.

Посадовець пояснив, що дуже багато водіїв "євроблях" вже змінили номери. Ті громадяни, що дійсно хотіли це зробити - вже зробили, а противники нововведень не змінять реєстрацію й надалі.

"Я так розумію, зараз залишилися незареєстрованими тільки ті, хто не хоче, не може або не має документів", - підкреслив Криклій.

Слід нагадати, що введення штрафів за користування "євробляхами" обурило водіїв та власників авто. Вони неодноразово організовували протестні акції.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, нове керівництво Державної митної служби планує змінити процедуру розмитнення автомобілів. За словами нового очільника структури Максима Нефьодова, зараз сплата мит непрозора та провокує появу корупції, бо все відбувається безпосередньо на державному кордоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?