Ді Капріо помітили в Італії з молодою моделлю - опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ді Капріо помітили в Італії з молодою моделлю - опубліковані фото

Ді Капріо помітили в Італії з молодою моделлю - опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Відомого голлівудського актора Леонардо ді Капріо помітили із молодою моделлю Камілою Мороне на узбережжі в Італії, передає ONLINE.UA з посиланням на BackGrid.

Закохана пара потрапила в об'єктив місцевих папараці на яхті біля Амальфитанського узбережжя. Мороне вибрала для прогулянки відвертий шифоновий наряд з леопардовим принтом.

Нагадаємо, з червня 2011 актор зустрічався з акторкою Блейк Лайвлі. На початку жовтня 2011 року з'явилася інформація про те, що Леонардо Ді Капріо та Блейк Лайвлі розлучилися, але обіцяли зберегти дружні відносини. У грудні 2011 року стало відомо, що Лео почав зустрічатися з Ерін Гезертон — моделлю нижньої білизни бренду Victoria's Secret, однак, у листопаді 2012 року пара оголосила про розставання у зв'язку з напруженими графіками роботи в обох.

У травні 2013 року в актора почалися стосунки з німецькою моделлю Тоні Гаррн. Також він зустрічався з моделлю Келлі Рорбах протягом 2015 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, благодійний фонд американського оскароносного актора Леонардо Ді Капріо, "Leonardo DiCaprio Foundation", перерахував $1 млн у фонд допомоги жертвам урагана Гарві "United Way Harvey Recovery Fund".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?