Леонардо Ді Капріо пожертвував $1 млн постраждалим від урагану Гарві
Категорія
Світ
Дата публікації

Леонардо Ді Капріо пожертвував $1 млн постраждалим від урагану Гарві

Леонардо Ді Капріо пожертвував $1 млн постраждалим від урагану Гарві
Джерело:  The Washington Post

Благодійний фонд американського оскароносного актора Леонардо Ді Капріо, "Leonardo DiCaprio Foundation", перерахував $1 млн у фонд допомоги жертвам урагана Гарві "United Way Harvey Recovery Fund".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

Голова організації "One Way" Брайан Галлахер подякував актору за щедру пожертву.

"Ми безмежно вдячні за щедрість Леонардо Ді Капріо та його фонду. Збитки, які наніс ураган "Гарві", вимагають від нас найкращого", - заявив Галлахер.

Читайте також: У Давосі нагородили Леонардо Ді Капріо

Інші голлівудські зірки також не залишилися байдужими до жертв катастрофи. Сандра Буллок також перерахувала $1 млн у фонд допомоги жертвам "Гарві" в Техасі.

Сім'я Кардашьян перерахувала на допомогу техасцям $500 тис.

Актори Дженсен Еклз, Лілі-Роуз Депп, Шей Мітчел та інші розміщують в своїх соцмережах інформацію про те, як можна допомогти техасцям у їх біді. Самі актори також перераховують свої кошти на рахунок фондів допомоги жертвам урагану.

Як повідомляв ONLINE.UA, перша леді США Меланія Трамп потрапила в новий "модний" скандал, відправившись в зону стихійного лиха в Техасі в туфлях на 12-сантиметрових підборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?