Меланія Трамп потрапила в гучний скандал через туфлі в зоні лиха: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Меланія Трамп потрапила в гучний скандал через туфлі в зоні лиха: з'явилося відео

Меланія Трамп потрапила в гучний скандал через туфлі в зоні лиха: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Перша леді США Меланія Трамп потрапила в новий "модний" скандал, відправившись в зону стихійного лиха в Техасі в туфлях на 12-сантиметрових підборах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик, який був опублікований виданням The Telegraph в YouTube.

Читайте також: Меланія Трамп захопила червоним платтям від Givenchy: з'явилися фото і відео

На відео зафіксовано, як Меланія Трамп з американським лідером направляється по галявині Білого дому до вертольота, крокуючи в туфлях Manolo Blahnik вартістю $600, які в ЗМІ назвали "найменш придатними" для поїздки в Техас, що страждає від повені і урагану.

Втім, через кілька годин, вже в Техасі, перша леді з'явилася вже в білосніжних кросівках Adidas Stan Smith.

Варто зауважити, що у Дональда Трампа прокоментували скандал зі шпильками наступним чином: "Сумно, що поки країна страждає від стихійного лиха, народ переймається про її туфлі".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Меланія Трамп подала позов до суду і виграла справу проти газети Daily Mail, яка написала, що вона співпрацювала з агентствами з надання ескорт-послуг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?