Дімаш Кудайберген виступить 11 березня в Києві: хто він і в чому його феномен?
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дімаш Кудайберген виступить 11 березня в Києві: хто він і в чому його феномен?

Дімаш Кудайберген виступить 11 березня в Києві: хто він і в чому його феномен?
Джерело:  online.ua

Вже зовсім скоро, 11 березня в Палаці Спорту відбудеться перший сольний концерт музичного феномена Дімаш Кудайбергена - всесвітньо-відомого мульти-інструменталіста і виконавця, повідомляє ONLINE.UA.

Напередодні концерту ми зібрали цікаві факти про феномен Дімаша Кудайбергена:

  1. Першу в житті перемогу в міжнародному конкурсі Дімаш здобув в 2012 році в Україні, де виконав пісню Олександра Пономарьова "Я люблю тiльки тебе".

  2. У рідному Казахстані співак отримав всі мислимі нагороди і премії. У Китаї став "Найпопулярнішим співаком Азії" за версією Top Chinese Music Awards, "Кращим закордонним співаком" за версією MTV, "Співаком року" за версією журналу "ОК" і ще десятком "най-най" за версією інших музичних премій. Його перший цифровий альбом в перші 40 секунд став платиновим. В Азії він збирає найбільші стадіони - 150 тис глядачів.

  3. Дімаш грає як мінімум на п'яти музичних інструментах, включаючи в концертні номери соло на ударних, на домбре, а також акомпанує собі на фортепіано. Останнім часом на репетиціях з'явилися ще гітара і ксилофон.

  4. Кудайберген неодноразово був визнаний найкрасивішим чоловіком світу за версією TC Candler. До слова, рейтинг TC Candler відображає думку групи голлівудських фахівців в області шоу бізнесу, культури і моди.

  5. Відео Дімаш, де він виконує пісню SOS на конкурсі I am Singer в Китаї набрало за першу добу 600 млн переглядів. А вже через три місяці після дебюту в Китаї, 60 млн слухачів однієї з китайських радіостанцій проголосували за Дімаш, і його портрет з'явився на найбільшому екрані Нью-Йорка на Times Square.

  6. Цього року Дімаш записав саундтрек до фільму "Авангард", в якому відомий актор Джекі Чан виконав головну роль і виступив в ролі режисера.

Раніше ONLINE.UA писав про те, що неймовірний Дімаш Кудайберген вперше виступить в Києві зі своїм першим сольним концертом в рамках світового туру ARNAU TOUR 2020. Київ для Дімаш особливе місто, в якому він відчуває себе як вдома. Дімаш вже бував раніше в столиці України під час зйомок своїх відеокліпів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?