Динамо - Брюгге: метро Києва оновило режим роботи через матч
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо - Брюгге: метро Києва оновило режим роботи через матч

Динамо - Брюгге: метро Києва оновило режим роботи через матч
Джерело:  online.ua

Футбольний двобій між столичним "Динамо" та бельгійським "Брюгге" спричинить обмеження в роботі транспорту Києва. Як повідомляє ONLINE.UA, перш за все це стосується метро.

За інформацією прес-служби КП "Київський метрополітен", керівництво підземки може закрити три станції на вхід після завершення матчу на полі НСК "Олімпійський". Йдеться про "Олімпійську", "Палац спорту", "Площу Льва Толстого".

Також уточнюється, що напередодні зустрічі у кваліфікаційному етапі Ліги чемпіонів буде обмежено вхід на "Олімпійську".

"Механізм застосовується з міркувань безпеки. Перепрошуємо за можливі тимчасові незручності!" - резюмувало представництво метро.

Як повідомляв ONLINE.UA, поєдинок "Динамо" - "Брюгге" почнеться о 20:30 у вівторок, 13 серпня. Матч між цими командами стане другим. Перший звершився на користь бельгійців з рахунком 1:0. Переможець майбутнього двобою зможе й надалі боротися за місце під сонцем в рамках плей-офф Ліги чемпіонів. У той самий час переможений зможе взяти участь у матчах Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?