Динамо - Брюгге: онлайн-трансляція матчу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо - Брюгге: онлайн-трансляція матчу

Динамо - Брюгге: онлайн-трансляція матчу
Джерело:  online.ua

Ввечері вівторка, 13 серпня, НСК "Олімпійський у Києві стане місцем проведення чергового матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чепіонів. Як повідомляє ONLINE.UA, у двобої зійдуться столичне "Динамо" з бельгійським "Брюгге".

Слід зазначити, що ця зустріч - друга на рахунку команд. Попередня завершилась 1:0 у користь бельгійців.

Переможець майбутнього матчу відправиться оротися далі у плей-офф Ліги. Його суперником стане клуб з пари "ЛАСК" - "Базель".

Напередодні нової зустрічі на полі "Олімпійського" київське "Динамо" та "Брюгге" провели по одному двобою. Український клуб вийшов проти відомого "Шахтаря" в рамках Суперкубка країни та програв 1:2. Бельгійська команда виступила проти співвітчизників "Остенде" та перемогла 2:0.

За словами тренера "Брюгге", згадана перемога стане непоганим тренуванням для зустрічі з українцями. Матч починається о 20:30. Дивитися пряму трансляцію можна на телеканалі "2+2".

Як повідомляв ONLINE.UA, бізнесмен Ігор Суркіс, що володіє ФК "Динамо", оцінив вірогідність підписання контракту з бразильцем Неймаром. Він вважає, що такий варіант для київського клубу неможливий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?