Власник «Динамо» оцінив ймовірність купівлі найдорожчого футболіста світу Неймара
Категорія
Спорт
Дата публікації

Власник «Динамо» оцінив ймовірність купівлі найдорожчого футболіста світу Неймара

Власник «Динамо» оцінив ймовірність купівлі найдорожчого футболіста світу Неймара
Джерело:  online.ua

Президент київського футбольного клубу «Динамо» Ігор Суркіс відповів на питання щодо ймовірності купівлі чи оренди футболіста збірної Бразилії Неймара. За його словами, як повідомляє ONLINE.UA, це неможливо, зважаючи на зарплату бразильця.

У коментарі для на YouTube-канала Трендець, Суркіс заявив, що незважаючи на бажання чи небажання мати такого висококласного гравця у складі «Динамо», він навряд чи колись з’явиться у формі київського клубу.

«Думаю, це неможливо через його зарплату. Футболіст він, звичайно, великий, можна сказати. Думаю, тим і відрізняються великі футболісти, що вони потрапляють у такі скандали. Роналду закінчив грати в «Реалі», спокійно перейшов в «Ювентус». Так, закінчився контракт. Той же Мессі, який грає все життя в «Барселоні». Всі ці скандали навколо Неймара, цифра 220 мільйонів – мені здається, не вартий сьогодні жоден футболіст у світі таких грошей», – розповів Ігор Суркіс.

Нагадаємо, що минулого місяця футболіст паризького «ПСЖ» Неймар, вартість якого становить 220 мільйонів євро, був звинувачений у зґвалтуванні бразильської дівчини, з якою він познайомився в інтернеті.

Сьогодні «Динамо Київ» та «Шахтар Донецьк» зустрічаються на полі одеського стадіону «Чорноморець» в рамках проведення Суперкубку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?