Знаменитого бразильського футболіста звинуватили в зґвалтуванні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Знаменитого бразильського футболіста звинуватили в зґвалтуванні

Знаменитого бразильського футболіста звинуватили в зґвалтуванні
Джерело:  Associated Press

Позавчора до правоохоронних органів бразильського міста Сан-Паулу було подано заяву про зґвалтування, в якому звинувачено знаменитого футболіста, нападника французького клубу PSG, Неймара. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP Nеws, злочин було скоєно 15 травня у Парижі, в номері готелю Sofitel Paris Arc de Triomphe.

За даними преси, жертвою зґвалтування стала бразильська дівчина, з якою Неймар познайомився в Інстаграмі. Після нетривалого листування в соціальній мережі футболіст запропонував їй прилетіти в Париж, пообіцявши оплатити авіаквитки та проживання в готелі.

Потерпіла стверджує, що 15 травня вона перебувала в готелі, коли близько 20:00 за місцевим часом до неї в номер прийшов Неймар в стані алкогольного сп’яніння. Через якийсь час гравець збірної Бразилії проявив агресію до дівчини та зґвалтував її.

У тексті заяви йдеться про те, що потерпіла не подавала заяву до французької поліції через важкий психологічний стан на той час, і вирішила повернутися додому 17 травня. Зараз Неймар теж знаходиться в Бразилії, де разом з іншими членами збірної готується до участі в Кубку Америки.

За словами футболіста, він заперечує насильство зі свого боку. Втім, попереду зірку бразильського футболу чекає розслідування обставин інциденту. Місцеві закони дозволяють притягувати до відповідальності громадян Бразилії за злочини, які були скоєні в інших країнах.

Нагадаємо, що в Гімалаях продовжують зникати іноземні альпіністи. Наш сайт описує ситуацію, що склалася в цьому популярному серед альпіністів регіоні світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?