Динамо – Шахтар: де дивитися матч за Суперкубок України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо – Шахтар: де дивитися матч за Суперкубок України

Динамо – Шахтар: де дивитися матч за Суперкубок України
Джерело:  online.ua

Сьогодні на одеському стадіоні «Чорноморець» відбудеться матч за Суперкубок між двома найвідомішими футбольними клубами України: київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем». За інформацією ONLINE.UA, зустріч розпочнеться о 21.00.

У прямому ефірі транслювати матч за Суперкубок буде ТРК «Україна» та спеціалізований платний канал «Футбол 1».

Цього року Суперкубок України буде розіграно в шістнадцятий раз. Раніше володарем трофею незмінно ставали «Динамо» або «Шахтар». За статистикою попередніх зустрічей, у киян – сім перемог, у «гірників» – вісім. Минулого року Суперкубок виграло «Динамо» з мінімальним рахунком 1:0.

Букмекери прогнозують, що «Шахтар» має більш високі шанси перемогти. На користь цього свідчать коефіцієнти. У випадку перемоги киян на кожні 100 гривень, поставлених на «Динамо», можна отримати 330 гривень. Тоді як перемога «Шахтаря» принесе на кожну сотню лише 210 гривень виграшу.

Сьогодні також стало відомо, що матч за Суперкубок в Одесі відвідає президент України Володимир Зеленський. Глава держави вже кілька днів перебуває на відпочинку на Чорному морі.

Нагадаємо, що кілька днів тому українка Ольга Харлан встановила історичний рекорд у фехтуванні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?