Динамо — Ференцварош. Де та коли дивитися вирішальний для киян матч
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо — Ференцварош. Де та коли дивитися вирішальний для киян матч

Динамо — Ференцварош. Де та коли дивитися вирішальний для киян матч
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 8 грудня, український футбольний клуб "Динамо" вийде на поле проти угорського "Ференцвароша". Команди боротимуться в груповому етапі Ліги чемпіонів, однак метою двобою стане вихід до Ліги Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад.

Матч почнеться о 22:00 на полі київського НСК "Олімпійський", його транслюватиме телеканал "Футбол 1".

Слід нагадати, ані "Динамо", ані "Ференцварош" вже не мають шансів на вихід з дивізіону Ліги чемпіонів. Їх до того обігрували та громили два інші клуби — каталонська "Барселона" та італійський "Ювентус". Кияни та угорці йдуть майже повністю рівно — три поразки, одна нічия, один єдиний бал у таблиці.

Попередня зустріч "Динамо" та "Ференцвароша" закінчилася нічиєю з рахунком 2:2 — команда Мірча Луческу забила два голи, однак не змогла втримати опонентів, які відігрувалися згодом.

Епідемічна ситуація, пов'язана з коронавірусом COVID-19, не дозволить пустити вболівальників на трибуни "Олімпійського".

"Розклад результатів у нашій групі G дозволяє динамівцям за тур до закінчення групового етапу Ліги чемпіонів претендувати на участь у плей-офф Ліги Європи. Для цього киянам потрібно перемагати "Ференцварош" або ж зіграти внічию з рахунком 0:0, 1:1, 2:2. Будь-який інший результат подарує євровесну підопічним Сергія Реброва", - наголосили у пресслужбі "Динамо".

Як повідомляв ONLINE.UA, футболісти київського клубу "Динамо" отримали значні преміальні за вихід у груповий етап Ліги чемпіонів. Команді не вдавалося це зробити з 2016 року.

Згідно з відомостями інсайдерів, основні гравці отримали до 150 тисяч євро. Безпосередньо захисник Ілля Забарний отримав суттєве підвищення помісячної заробітної плати — його прибуток з 2 тисяч євро підскочив до 7-8 тисяч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?