Гравці Динамо отримали серйозні премії за вихід до Ліги чемпіонів - інсайд
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гравці Динамо отримали серйозні премії за вихід до Ліги чемпіонів - інсайд

Гравці Динамо отримали серйозні премії за вихід до Ліги чемпіонів - інсайд
Джерело:  online.ua

Футболісти київського клубу "Динамо" отримали значні преміальні за вихід у груповий етап Ліги чемпіонів. Команді не вдавалося це зробити з 2016 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію, оприлюднену в youTube-програмі ТаТоТаке.

Згідно з відомостями інсайдерів, основні гравці отримали до 150 тисяч євро. Безпосередньо захисник Ілля Забарний отримав суттєве підвищення помісячної заробітної плати — його прибуток з 2 тисяч євро підскочив до 7-8 тисяч.

Наразі "Динамо" знаходиться з одним балом на третьому місці групи G. Воно обігнало лише "Ференцварош", але тільки за додатковими показниками.

Тим часом "Ювентус" обіймає друге місце з 9 балами, команда здобула три перемоги та зазнала однієї поразки.

Лідером дивізіону стала каталонська "Барселона" завдяки 12 балам — вони забезпечені чотирма перемогами та повною відсутністю поразок.

Сам головний тренер киян Мірча Луческу визнав, що Ліга чемпіонів вже для них закрита. Головною метою команди повинно стати змагання з "Ференцварошем" за вдалий вихід до Ліги Європи, другого найпрестижнішого клубного турніру континенту, до якого спрямовують усі клуби після невдач в ЛЧ.

Перед матчем з "Ювентусом" Луческу згадав саме угорську команду.

"На нас чекає складний поєдинок. Ювентус вже вийшов в 1/8 фіналу, але їм потрібні три очки, щоб в останньому турі поборотися з Барселоною за перше місце. Наш фінал буде в іншому матчі. Це буде матч з Ференцварошем. Для нас Ліга Європи була б хорошим підсумком", - пояснив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, київський клуб "Динамо" напередодні жорстко програв у матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти італійського "Ювентуса". Головний тренер Луческу Мірча вважає частково винним захисника команди Дениса Попова. За словами самого футболіста, тренер особисто йому дорікнув двома голами із загалом трьох пропущених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?