Луческу вже визначив, хто винен у поразці в матчі Ювентус – Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу вже визначив, хто винен у поразці в матчі Ювентус – Динамо

Луческу вже визначив, хто винен у поразці в матчі Ювентус – Динамо
Джерело:  online.ua

Київський клуб "Динамо" напередодні жорстко програв у матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти італійського "Ювентуса". Головний тренер Луческу Мірча вважає частково винним захисника команди Дениса Попова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Футбол News".

За словами самого футболіста, тренер особисто йому дорікнув двома голами із загалом трьох пропущених.

"Містер сказав вийти на цей матч без тиску, тому що і правда з "Ференцварошем" буде фінал. Сказав зіграти у свій футбол, показати найкращі якості. Але у нас це не вийшло... Потрібно дивитися, як виглядала команда, як грали. Тренер сказав, що два м'ячі – мої. Я подивлюся – зроблю висновки і буду виправляти це", - пояснив Попов.

Нагадаємо, рахунок пройшов на полі стадіону в Турині, команда Кріштіану Роналду без особливих зусиль розгромила киян з рахунком 3:0.

Наразі "Динамо" знаходиться з одним балом на третьому місці групи G. Воно обігнало лише "Ференцварош".

Тим часом "Ювентус" обіймає друге місце з 9 балами, команда здобула три перемоги та зазнала однієї поразки.

Лідером дивізіону стала каталонська "Барселона" завдяки 12 балам — вони забезпечені чотирма перемогами та повною відсутністю поразок.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний тренер київського клубу "Динамо" Мірча Луческу стверджує, що надважливим для команди стане не майбутній матч проти "Ювентуса". Він вважає, у Лізі чемпіонів варто сконцентруватися на двобої проти угорців "Ференцвароша".

Це вирішить положення команди у Лізі Європи, куди та спрямує стовідсотково після невдач на ЛЧ, шансів у киян на вихід з групи вже немає, оскільки вони не здобули на цьому етапі навтіь жодної перемоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?