Фінал буде в іншому матчі: Луческу про двобій Динамо з Ювентусом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фінал буде в іншому матчі: Луческу про двобій Динамо з Ювентусом

Фінал буде в іншому матчі: Луческу про двобій Динамо з Ювентусом
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського клубу "Динамо" Мірча Луческу стверджує, що надважливим для команди стане не майбутній матч проти "Ювентуса". Він вважає, у Лізі чемпіонів варто сконцентруватися на двобої проти угорців "Ференцвароша". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Tuttomercatoweb.

На думку румунського фахівця, йдеться про перевагу у становищі в Лізі Європи, куди спрямує клуб після фіаско в Лізі чемпіонів.

" На нас чекає складний поєдинок. Ювентус вже вийшов в 1/8 фіналу, але їм потрібні три очки, щоб в останньому турі поборотися з Барселоною за перше місце. Наш фінал буде в іншому матчі. Це буде матч з Ференцварошем. Для нас Ліга Європи була б хорошим підсумком", - пояснив Луческу.

Водночас головний тренер розповів про підготовку молодої команди.

"У Турині ми постараємося запам'ятатися і проявити себе, але в голові у нас буде завдання в матчі з угорцями. Я не можу це заперечувати. Для нас честь грати на такому стадіоні, нехай і без уболівальників в такий непростий час, але матч, в якому нам потрібно буде перемагати за всяку ціну, відбудеться через тиждень", - наголосив він.

Нагадаємо, "Динамо" обіймає третю сходинку дивізіону G лише з одним балом, обходячи "Ференцварош" за додатковими показниками. Лідером групи стала "Барселона", яка не знає поразок на цьому етапі, а другим значиться італійський "Ювентус", що не настільки успішно виступив, як каталонці.

Як повідомляв ONLINE.UA, київський футбольний клуб "Динамо" зустрінеться з черговим суперником у Лізі чемпіонів — італійським "Ювентусом". Команда під тренерством Мірча Луческу проведе матч-відповідь у груповому етапі Ліги чемпіонів ввечері у середу, 2 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?