Ювентус — Динамо. Де та коли дивитися матч киян проти клубу Роналду
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ювентус — Динамо. Де та коли дивитися матч киян проти клубу Роналду

Ювентус — Динамо. Де та коли дивитися матч киян проти клубу Роналду
Джерело:  online.ua

Київський футбольний клубу "Динамо" зустрінеться з черговим суперником у Лізі чемпіонів — італійським "Ювентусом". Команда під тренерством Мірча Луческу проведе матч-відповідь у груповому етапі Ліги чемпіонів ввечері у середу, 2 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад турніру.

За оприлюдненими подробицями, матч почнеться о 22:00 за київським часом на стадіоні "Альянц Стедіум" в італійському Турині. Транслюватиме його український телеканал "Футбол 2".

Нагадаємо, наразі "Динамо" знаходиться на третій сходинці групи G, клуб обігнав лише угорський "Ференцварош" і тільки за додатковими показниками. Українці не здобули жодної перемоги, отримали три поразки та одну єдину нічию.

Тим часом "Ювентус" обіймає друге місце з 9 балами, команда здобула три перемоги та зазнала однієї поразки.

Лідером дивізіону стала каталонська "Барселона" завдяки 12 балам — вони забезпечені чотирма перемогами та повною відсутністю поразок.

Шансів на вихід "Динамо" з групи немає після низки поразок та відсутності жодних перемог. Разом з "Ференцварошем" команди незабаром спрямують до Ліги Європи — меншого "підрозділу" європейських клубних турнірів.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська збірна нещодавно отримала технічну поразку в матчі Ліги націй проти Швейцарії. Згідно з оприлюдненим поясненням УЄФА, причиною стала кадрова неготовність національної команди до проведення матчу в умовах карантину.

За оголошеними подробицями, Українська асоціація футболу отримала офіційні висновки УЄФА з приводу матчу. Мотиваційна частина рішення складається з 17 сторінок, які підписав голова апеляційного комітету організації Педро Томас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?