"Динамо" ганебно вилетіло з Кубка України: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Динамо" ганебно вилетіло з Кубка України: опубліковано відео

"Динамо" ганебно вилетіло з Кубка України: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Київське "Динамо" сенсаційно вилетіло з Кубка України, програвши у чвертьфіналі скромній "Олександрії".
Як повідомляє ONLINE.UA, олександрійці обіграли киян у матчі-відповіді і пробилися до півфіналу.
Переможний гол олександрійці забили на 25-й хвилині. Артем Чорній забив киянам прямим ударом з кутового.



А що "Динамо"? Кияни до перерви на гол не напрацювали.


ДИВІТЬСЯ

:

"

Зоря" феєрично вийшла у півфінал Кубка України: опубліковано відео голів


На початку другого тайму Чорній вибіг один на один з Рибкою, але заплутався в своїх ногах. А на 53-й хвилині номінальним гостям на стадіоні "Ніка" допоміг Рибалка. Сергій отримав друге попередження і достроково покинув поле. Зі штрафного небезпечно бив Запорожан, але Рибка врятував киян, вибивши м'яч на кутовий.


Залишившись удесятьох, "Динамо" створило єдиний небезпечний момент біля воріт гостей, але після удару Буяльського і рикошету "Олександрію" врятувала стійка. Більше моментів у киян не було.


А у Олександрії ще були моменти. Так на 73-й хвилині Грицук і Пономар вибігли удвох на Рибку. Але не змогли гравці "Олександрії" реалізувати футбольний буліт. Грицук запізнився з пасом на Паламаря. Тому залишалося бити в один дотик і в ворота Віталій не потрапив. На 86-й хвилині Рибка відбив удар в упор Куліша. Через три хвилини Козак чудовою передачею перекинув оборону киян, але Куліш знову не зміг переграти Рибку в ближньому бою.


На п'ятій компенсованій хвилині кияни отримали шанс на порятунок. Але Ярмоленко зі штрафного з 20-ти метрів не зміг перекинути стінку.


"Олександрія" вперше в історії вийшла в півфінал.


Раніше півфіналістами стали "Шахтар" і "Зоря". Останній півфіналіст визначиться в матчі "Дніпро" - "Сталь". Але дніпряни в першій грі виграли 3: 0, тож шанси у гостей мінімальні.


ДИВІТЬСЯ

:

"

Дніпро - Сталь: онлайн відеотрансляція матчу Кубка України

Дніпро - Сталь: онлайн відеотрансляція матчу Кубка України



КУБОК УКРАЇНИ. 1/4 фіналу


Матч-відповідь


Олександрія. Стадіон "Ніка"


Головний арбітр

: Олександр Дердо (Іллічівськ)



ДИНАМО Київ - ОЛЕКСАНДРІЯ - 0: 1



0: 1 Артем Чорній, 25 '


Попередження

: Сергій Рибалка, 6 '; Чеботаєв, 31 '; Артем Чорній, 45 '; Домагой Віда, 65 '; Сергій Басов, 90 + 4 '; Антон Шендрик, 90 + 6 '


Вилучення

: Сергій Рибалка, 53 '


Динамо

: 23.Рибка, 2.Сілва (К), 7.Яковенко (10.Ярмоленко, 57 '), 8.Петровіч, 17.Рибалка, 19.Гармаш, 24.Віда, 25.Гонсалес, 27.Макаренко (5 .Антунеш, 77 '), 29.Буяльскій, 91.Теодорчік (11.Мораес, 73')


Запасні

: 72.Рудько, 4.Велозу, 16.Сідорчук, 18.Корзун


Олександрія

: 54.Новак, 3.Мікіцей, 6.Леонов (22.Гріцук, 64 '), 9.Пономарь (7.Куліш, 77'), 13.Чорній (72.Козак, 61 '), 15.Запорожан ( К), 25.Чеботаев, 26.Шендрік, 40.Путраш, 44.Банада, 87.Басов


Запасні

: 24.Леванідов, 27.Старенькій, 31.Дедечко, 32.Імереков

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?