Динамо несподівано залишився без тренера - що сталося
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо несподівано залишився без тренера - що сталося

Динамо несподівано залишився без тренера - що сталося
Джерело:  online.ua

Тренерський штаб київського клубу "Динамо" зазнає кардинальних змін на тлі завершення українських чемпіонатів. До того футболісти зазнали серйозних поразок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт команди.

Згідно з оприлюдненими подробицями, головний тренер Олексій Михайличенко звільнений з посади. Разом з ним пішли з клубу асистенти Вадим Євтушенко, Сергій Федоров, Михайло Михайлов.

"Отримавши команду по ходу сезону цей тренерський штаб доклав максимум зусиль заради виконання завдань, поставлених на сезон. Як наслідок, "Динамо" виграло Кубок України та посіло друге місце у чемпіонаті, яке дає право змагатися за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА", - зауважили у пресслужбі.

Головною причиною звільнення стала неспроможність тренерського штабу вивести команду на рівень, який задовольнив би керівництво клубу та "чисельну армію динамівських уболівальників. До цього додається відсутність прогресу, який дозволив би команді змагатися за чемпіонство в Україні та виступ у матчах єврокубків.

"З цією метою підготовку до наступного сезону "Динамо" розпочне із новим тренерським штабом. Про те, хто очолить команду у новому сезоні, буде повідомлено пізніше", - додали у керівництві.

Президентство "Динамо" висловило щиру подяку представникам вже колишнього тренерського штабу за роботу.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент "Динамо" Ігор Суркіс відверто назвав сьогоденний сезон найважчим у кар’єрі. За його словами, він вже планує обговорити фіаско з головним тренером Олексієм Михайличенком. Інформація про звільнення останнього з'явилася буквально за кілька годин у той самий день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?