Мене не влаштовує - Суркіс відверто обурився грою Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мене не влаштовує - Суркіс відверто обурився грою Динамо

Мене не влаштовує - Суркіс відверто обурився грою Динамо
Джерело:  online.ua

Президентський штаб ФК "Динамо" невдоволений грою команди в останніх матчах. Президент клубу Ігор Суркіс відверто назвав сьогоденний сезон найважчим у кар'єрі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ у програмі "Профутбол".

За словами Суркіса, він вже планує обговорити фіаско з головним тренером Олексієм Михайличенком.

"Мене не влаштовує той футбол, який показує команда. Напевно, його він також не влаштовує. Ми повинні зустрітися і поговорити. Сезон завершено, час є. У нас є десять днів для ухвалення рішення. Вже за десять днів команда знову збереться. Зараз, по гарячих слідах, я не робив би жодних висновків", - пояснив він.

Президент додав, що відчуває себе спустошено — його команда напередодні, 19 липня, зазнала несподіваної поразки від "Колоса. Матч завершився з рахунком 0:2 проти "біло-синіх".

"Після сьогоднішньої гри у мене немає ніяких емоцій. Я повністю спустошений і вважаю, що які б негаразди нас не спіткали, маю на увазі травми і відсутність відпочинку, команди рівня "Колоса" ми повинні обігравати, якщо претендуємо на потрапляння в Лігу чемпіонів", - наголосив Суркіс.

Він також додав, що керівництво клубу має десять днів для оцінки ситуації та розбору поразок. Поспішати вони не планують.

Як повідомляв ONLINE.UA, останнього часу київський клуб "Динамо" не тішив уболівальників своєю грою на полі. З такою оцінкою виступив колишній президент клубу Григорій Суркіс, брат чинного президента Ігоря Суркіса.

На думку почесного члена УЄФА й колишнього президента ФФУ, кожен матч був надзвичайно напруженим. Цікаво, що Суркіс-молодший тоді високо оцінював рівень гри команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?