Динамо обіграло Ференцварош та здобуло квиток у Лігу Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо обіграло Ференцварош та здобуло квиток у Лігу Європи

Динамо обіграло Ференцварош та здобуло квиток у Лігу Європи
Джерело:  online.ua

Український клуб "Динамо" ввечері у вівторок, 8 грудня, зустрівся на полі з угорським "Ференцварошем". Команди боролися за право на місце в Лізі Європи, оскільки шансів на вихід з групи в Лігі чемпіонів вони вже не мають. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані.

Київській команді вдалося мінімально обіграти опонентів з Угорщини. В цілому для проходження у Лігу Європи їм необхідно було здобути навіть нейтральний рахунок, однак матч завершився краще: 1:0 на користь "динамівців".

Перед двобоєм проти італійського "Ювентуса" тренер Мірча Луческу звернув увагу на важливість матчу з "Ференцварошем". Ще тоді він фактично визнав, що поразка від команди Кріштіану Роналду не матиме значення через погане становище клубу в дивізіоні Ліги чемпіонів. Саме від угорців залежало майбутне положення киян.

"На нас чекає складний поєдинок. Ювентус вже вийшов в 1/8 фіналу, але їм потрібні три очки, щоб в останньому турі поборотися з Барселоною за перше місце. Наш фінал буде в іншому матчі. Це буде матч з Ференцварошем. Для нас Ліга Європи була б хорошим підсумком", — пояснив Луческу.

"Динамо" обіймає третю сходинку дивізіону G лише з одним балом, обходячи "Ференцварош" виключноза додатковими показниками - у них немає різниці. Лідером групи стала "Барселона", яка не знає поразок на цьому етапі, а другим значиться італійський "Ювентус", що не настільки успішно виступив, як каталонці.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, головний тренер киян Мірча Луческу наголосив, що команді  необхідна перемога. Команди боролися у двобої групового етапу Ліги чемпіонів, однак фактично вони розігрують долю в Лізі Європи, дивізіоном нижче.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?