Луческу виступив з фінальним словом перед матчем Динамо — Ференцварош
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу виступив з фінальним словом перед матчем Динамо — Ференцварош

Луческу виступив з фінальним словом перед матчем Динамо — Ференцварош
Джерело:  online.ua

Український клуб "Динамо" вийде на поле проти угорського "Ференцвароша" у Лізі чемпіонів. Головний тренер киян Мірча Луческу наголосив, що команді необхідна перемога. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на передматчеву пресконференцію.

Що цікаво, команди боротимуться у двобої групового етапу Ліги чемпіонів, Однак фактично вони розігрують долю в Лізі Європи, дивізіоном нижче.

"Дуже важливо завтра перемогти і вийти в євровесну, аби з нами рахувалися, щоб нас поважали і наша молода команда зростала. Треба змінити своє ставлення до другого тайму, як це було у Будапешті, коли ми вели 2:0, але почали більше грати індивідуально, а не командно. Через це часто втрачали м'яч і віддали перевагу суперникам. "Ференцварош" цим скористався, повернувся у гру і забив м'ячі. Ми не повинні повторити цих помилок. Думати і грати треба лише на перемогу, інших варіантів у нас немає. Але не потрібно забувати, що "Ференцварош" - дуже міцна команда. Він не просто так потрапила до групи Ліги чемпіонів... Я ще не втрачаю надію, що до завтрашнього матчу відновиться Буяльський. Повертаються до загальної групи після дискваліфікацій Забарний та Сидорчук", - пояснив Луческу.

Нагадаємо, "Динамо" не здобуло жодної перемоги в матчах у групі G, де її опонентами окрім угорців стали каталонці "Барселони" та італійці "Ювентуса". Кияни втратили шанси на вихід з дивізіону.

Як повідомляв ONLINE.UA, матч почнеться о 22:00 на полі київського НСК "Олімпійський", його транслюватиме телеканал "Футбол 1". Попередня зустріч "Динамо" та "Ференцвароша" закінчилася нічиєю з рахунком 2:2 — команда Мірча Луческу забила два голи, однак не змогла втримати опонентів, які відігрувалися згодом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?