«Динамо» – «Олімпік»: відео трансляція футбольного матчу УПЛ
Категорія
Спорт
Дата публікації

«Динамо» – «Олімпік»: відео трансляція футбольного матчу УПЛ

«Динамо» – «Олімпік»: відео трансляція футбольного матчу УПЛ
Джерело:  online.ua

Сьогодні на арені НСК «Олімпійський» у Києві зустрічаються дві команди: столичне «Динамо» та донецький «Олімпік». Як повідомляє ONLINE.UA, матч між двома клубами пройде в рамках 5-го туру української Прем’єр-ліги.

Відео трансляція футбольного матчу почнеться о 19:30 на телеканалі «2+2». Також її можна буде побачити в інтернеті на Youtube-каналі київського «Динамо».

Столичний клуб сьогодні проведе свій перший матч під керівництвом нового головного тренера Олексія Михайличенка. Як відомо, він замінив Олександра Хацкевича після не зовсім вдалої спроби вийти до групового етапу Ліги Чемпіонів.

Донецький «Олімпік» теж нещодавно звільнив свого головного тренера – Джуліо Сезара. Це сталося після чотирьох поспіль поразок клубу. До матчу проти «Динамо» команду готував Ігор Климовський.

Зараз в активі киян 6 очок в трьох матчах і 5-те місце в турнірній таблиці УПЛ. «Олімпік» знаходиться на останньому 12-му місці, оскільки програв у всіх чотирьох поєдинках.

Букмекери переконані, що переможцем сьогоднішнього двобою стануть кияни. Коефіцієнт на перемогу «Динамо» становить усього 1,09. Якщо ж матч виграє «Олімпік», то ті, хто поставив на цей результат, зможуть з кожних 100 гривень виграти у 16 разів більше.

Нагадаємо, що вчора ввечері футболісти національної збірної опублікували відео, в якому привітали Україну з Днем Незалежності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?