Футболісти національної збірної незвично привітали Україну з Днем Незалежності – відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Футболісти національної збірної незвично привітали Україну з Днем Незалежності – відео

Футболісти національної збірної незвично привітали Україну з Днем Незалежності – відео
Джерело:  online.ua

Футболісти національної збірної – Євген Коноплянка, Олександр Зінченко, Віктор Циганков, Андрій Пятов та інші привітали Україну з Днем Незалежності. Як повідомляє ONLINE.UA, відео було опубліковано на Youtube-каналі УАФ.

«Сьогодні головне свято нашої держави – День Незалежності. Ми – українці. Для нас велика честь виступати за національну збірну, велика честь захищати на міжнародній арені два найрідніших кольори. Синій і жовтий – кольори наших сердець. В Україні живуть наші батьки, тут ростуть наші діти, тут – наше коріння», – розповідають спортсмени на відео.

Між уривками з привітанням футболістів у ролику були показані заповнені в українських кольорах трибуни стадіонів

«Коли грає гімн, коли лунає «Слава Україні!», коли майорить рідний прапор, на будь-якому стадіоні, в будь-якій країні світу ми відповідаємо: «Героям слава!». Наші перемоги – це наша вдячність захисникам України, подяка кожному вболівальнику. Нехай ваші серця щодня будуть наповнені гордістю тим, що ми - українці. Ми пишаємося нашою країною, любимо її. З Днем незалежності, Україно!», – додали представники національної збірної.

Нагадаємо, що кілька днів тому найвідоміший футбольний клуб України – «Динамо Київ» отримав нового тренера. Замість Олександра Хацкевича ним став ще один представник з легендарного складу збірної СРСР часів Лобановського – Олексій Михайличенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?