"Динамо" отримав нового тренера після гучного фіаско
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Динамо" отримав нового тренера після гучного фіаско

"Динамо" отримав нового тренера після гучного фіаско
Джерело:  online.ua

Олексію Михайличенку запропонували посаду головного тренера ФК "Динамо" після відсторонення білоруса Олександра Хацкевича. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу київської команди.

За офіційними даними, тренерський штаб поповниться його екс-партнером у "Динамо" Вадимом Євтушенко. Представництво пообіцяло пізніше проінформувати щодо майбутніх асистентів головного тренера.

"Вже у п'ятницю, 16 серпня, Олексій Михайличенко проведе перше тренування з командою", - підкреслив клуб.

Слід нагадати, що "Динамо" вже функціонував під керівництвом Михайличенка. Протягом 2002-2004 років команда здобувала звання чемпіона України, а також Кубок та Суперкубок держави.

Спортивний журналіст Кирило Крижановський у Telegram-каналі пояснив, що новий тренер підписав контракт на умовах "2+1" - тобто два роки та ще один у разі згоди. Другим його асистентом стане Михайло Михайлов.

"Динамо" під наглядом Хацкевича не зумів потрапити до плей-офф Ліги чемпіонів. Команда двічі зустрілася на полі з бельгійським "Брюгге": один раз програла (1:0) та влаштувала нічию (3:3).

Як повідомляв ONLINE.UA, київський клуб, згідно з оцінками ЗМІ, втратив через вищезгадане фіаско майже 25 мільйонів євро. До цієї суми включили преміальні за прохід кваліфікаційного етапу та перемоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?