Динамо — Вільярреал. Де та коли дивитися важливий матч Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо — Вільярреал. Де та коли дивитися важливий матч Ліги Європи

Динамо — Вільярреал. Де та коли дивитися важливий матч Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Київське “Динамо” стало одним лише з двох українських клубів, які вийшли до стадії плей-офф Ліги Європи в сезоні 2020/21. Разом з донецьким “Шахтарем” вони пройшли до стадії 1/8 фіналу — кияни подолали з мінімальною перевагою бельгійський “Брюгге” (2:1 за підсумками двох ігор), а інша команда — ізраїльське “Маккабі” (3:0 після двох матчів). Вже у четвер, 11 березня, “Динамо” зустрінеться з іспанським “Вільярреалом”. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад турніру.

Згідно з оприлюдненими даними, “Динамо” прийматиме гостей на полі НСК “Олімпійський” у Києві. Початок матчу запланований на 19:00 у згаданий вище день, його транслюватиме український телеканал “Футбол 1”.

Судитимуть гру команда арбітрів з Великої Британії, яку очолить 36-річний експерт Майкл Олівер.

“Цього сезону Олівер вже обслуговував матч за участю київського “Динамо” - на виїзді проти “Барселони” (1:2) на груповому етапі Ліги чемпіонів. Також англієць у грудні 2014 року був головним арбітром матчу “Стяуа” - “Динамо” (0:2) у груповому раунді Ліги Європи”, - наголосили у пресслужбі київського клубу.

Також у команді відзначили, що жоден з футболістів обох клубів не знаходиться у статусі видалення.

“Однак обидві команди можуть втратити кількох своїх футболістів на матч-відповідь у разі отримання ними попередження найближчого четверга. У “Динамо” під загрозою дискваліфікації перебувають Віталій Буяльський і Микола Шапаренко, які мають у своєму пасиві по дві жовті картки, зароблені на попередніх стадіях єврокубків. У складі суперників за крок до відсторонення на матч-відповідь перебувають півзахисник Франсіс Коклен і захисники Раміро Фунес Морі та Рубен Пена”, - додали там.

Нагадаємо, матч-відповідь пройде вже в Іспанії за тиждень після першого, 18 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, останні два матчі “Шахтаря” в Україні завершилися несподіваними поразками донецької команди. Медіа та користувачі соціальних мереж почали обговорення ймовірної відставки португальського фахівця після того, як клуб не зміг подолати “Агробізнес” і вилетів з Кубка Україні, коли очевидно слабкіші опоненти пройшли до чвертьфіналу турніру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?