Експерти оцінили ймовірність відставки Каштру з Шахтаря й кандидатуру нового тренера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Експерти оцінили ймовірність відставки Каштру з Шахтаря й кандидатуру нового тренера

Експерти оцінили ймовірність відставки Каштру з Шахтаря й кандидатуру нового тренера
Джерело:  online.ua

Останні два матчі “Шахтаря” в Україні завершилися несподіваними поразками донецької команди. Медіа та користувачі соціальних мереж почали обговорення ймовірної відставки португальського фахівця після того, як клуб не зміг подолати “Агробізнес” і вилетів з Кубку Україні, коли очевидно слабкіші опоненти пройшли до чвертьфіналу турніру. Ексгравець “Дніпра” та української збірної Богдан Шершун оцінив чутки про скору відставку головного тренера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Профутбол Digital.

На думку експерта, донецька команда наразі знаходиться у найгіршому стані за сезон.

“У матчі з “Агробізнесом” гравці “Шахтаря” виглядали сильніше, це зрозуміло. Шахтарю вже нікуди опускатися нижче. Ходять розмови, що якщо “гірники” невдало зіграють з “Ромою”, то будуть розглядати варіант, при якому (Даріо) Срна прийме команду до кінця сезону. А там буде видно”, - вважає Шершун.

Він підтвердив, що розмови про це дійсно існують курсують між представниками футбольного спорту.

“Такі розмови ходять в футбольних колах, я їх чув. Це буде не відразу після матчів з “Ромою”. Подивляться ще в кількох поєдинках чемпіонату, чи зможе Шахтар нав'язати боротьбу Динамо за чемпіонство. При першій же осічці, думаю, Срну призначать до кінця сезону”, - наголосив колишній футболіст.

Нагадаємо, в Українській Прем’єр-лізі “Шахтар” наразі йде другим за підсумками 17 турів чемпіонату. Його випереджає київське “Динамо”, яке володіє лише на 4 бали більшим досягненням.

Наступні міжнародні матчі “Шахтар” зіграє вже 11 та 18 березня, вони зустрічатимуться у Лізі Європи проти італійської “Роми”.

Як повідомляв ONLINE.UA, весняний сегмент футбольного сезону донецький “Шахтар” фактично розпочав з фіаско — команда зазнала одразу дві підряд поразки від суперників, які попередньо не були серйозною загрозою. Наприклад, клуб вилетів з Кубка України через поразку від “Агробізнесу” з мінімальною перевагою 1:0. Головний тренер Луїш Каштру визнав, що наразі в команді склалося певне пригнічене відчуття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?