Дипломатичний бойкот Росії: ще одна країна вислала російського дипломата
Категорія
Політика
Дата публікації

Дипломатичний бойкот Росії: ще одна країна вислала російського дипломата

Дипломатичний бойкот Росії: ще одна країна вислала російського дипломата
Джерело:  online.ua

Грузія прийняла рішення приєднатися до дипломатичного бойкоту Росії і вислати з країни одного російського дипломата. Він повинен покинути країну протягом тижня.

Про це йдеться в офіційному повідомленні МЗС Грузії, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Москва різко відреагувала на дипломатичний бойкот усього світу

Відзначається, чт з Грузії висилають російського співробітника, який діяв при посольстві Швейцарії в Тбілісі у секції інтересів Росії. Таке рішення грузинська влада прийняла в знак підтримки позиції Великої Британії в справі про отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля.

У повідомленні грузинського МЗС такде засуджується факт використання Росією хімічної зброї. У дипломатичному відомстві цей інцидент назвали серйозним викликом світової безпеці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, які країни відмовилися висилати російських дипломатів в рамках всесвітнього дипломатичного бойкоту Росії у справі Скрипаля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?