Директор IT-компанії пропонує працівникам тисячі доларів за звільнення
Категорія
Технології
Дата публікації

Директор IT-компанії пропонує працівникам тисячі доларів за звільнення

Директор IT-компанії пропонує працівникам тисячі доларів за звільнення
Джерело:  online.ua

Генеральний директор американської Trainual Кріс Ронзіо знайшов новий своєрідний спосіб пошуку ідеальних працівників у свою команду. За його словами, він пропонує новим співробітникам 5 тисяч доларів за звільнення з компанії протягом двох тижнів.

Джерело: Insider

Чому глава Trainual платить співробітникам за звільнення

За словами Кріса Ронзіо, цей метод допомагає йому підтримувати корпоративну культуру компанії. Ба більше, у такий спосіб він вибирає у свою команду винятково найкращих і найвідданіших професіоналів.

Бізнесмен практикує політику звільнень майже рік. Ще у травні 2021 року Trainual пропонувала новим співробітникам 2 500 доларів за рішення звільнитись протягом 2 тижнів, якщо у них виникають будь-які сумніви щодо нового місця роботи.

Однак, що цікаво, тоді жоден із 38 працівників, найнятих після впровадження нового правила, не скористався такою можливістю. Після цього було ухвалене рішення збільшити суму до 5 тисяч доларів.

Фото — unsplash.com

На сучасному ринку команди з найму повинні швидко оцінювати кандидатів і пропонувати їм конкурентоздатні умови роботи. Можливість звільнення з фінансовою винагородою дозволяє новачкам з легкістю повідомити, що їх щось не влаштовує,– розтлумачив своє ставлення до відбору нових працівників Ронзіо.

На його думку, надання новим підопічним фінансового стимулу для звільнення є методом формулювання ефективну корпоративну культуру.

Для співробітників дуже важливо відмовитись від грошей, прийняти рішення і взяти на себе відповідальність. Це створює основу для чудових ділових відносин у майбутньому, – підкреслив генеральний директор Trainual.

Бізнесмен також звернув увагу на те, що такий підхід стимулює команду з набору персоналу більш відповідально ставитися до своєї роботи, оскільки якщо вони помиляться, компанія буде втрачати гроші.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?